RSS

Mesaje sf Petru si Psfel


Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se trezeste noaptea sa-ti ureze La multi aaaaaaaani:)!

Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant! La multi ani:)!

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa feri:).

La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine:)!

La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

O floare gingasa si delicata pentru o persoana care imi lumineaza viata. La multi ani:)!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!:)

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!:)

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele rostite si nerostite! La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!:)

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de bucurie. La multi ani!:)

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!:)

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel foarte frumoasa!:)

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata! Un sincer La Multi Ani!:)

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca te iubesc nespus de mult! Cu drag, ….

Fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita! La Multi Ani!:)

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!:)

Un cer albastru fara nori in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani!:)

Fie ca in aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca si dragostea la tine in suflet sa poposeasca! La Multi Ani!:)

Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!:)

Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! La multi ani!:):):)

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!:):):)

Uram si noi, echipa codRosu, tuturor ce se sarbatoresc de Sfintii Petru si Pavel sa aiba o zi frumoasa, care sa le aduca numai bucurii!:):):)

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: